НАЗАД

Анатомія дизайну: Тusa flat

72 м²

Львів

  • візуалізація лоджії
  • візуалізація лоджії
  • візуалізація лоджії
  • візуалізація кухні
  • візуалізація вітальні
  • візуалізація вітальні
  • візуалізація спальні
  • візуалізація спальні
  • візуалізація спальні
  • візуалізація спальні
  • візуалізація кабінету
  • візуалізація кабінету
  • візуалізація кабінету
  • візуалізація кабінету
  • візуалізація коридору
  • візуалізація коридору
  • візуалізація ванної кімнати
  • візуалізація ванної кімнати
візуалізація лоджії візуалізація лоджії візуалізація лоджії візуалізація кухні візуалізація вітальні візуалізація вітальні візуалізація спальні візуалізація спальні візуалізація спальні візуалізація спальні візуалізація кабінету візуалізація кабінету візуалізація кабінету візуалізація кабінету візуалізація коридору візуалізація коридору візуалізація ванної кімнати візуалізація ванної кімнати

Анатомія дизайну!

У народі кажуть: «людинi стiльки рокiв, на скiльки вона себе почуває!». Те ж саме стосується і будинку. Він може бути «похилого віку», але виглядати повинен, як у «розквіті сил». Тому цілковите перевтілення 72-х квадратних метрів - із старенького приватного будинку в сучасну домівку для студента медичного вишу – це успішна операція дизайнера Юлії Расторгуєвої!

Вітальня, скомбінована із кухнею; затишний кабінет; зона відпочинку – лоджія простора спальня, ванна кімната і коридор. Кожне приміщення виконане у сучасному стилі, тут застосовані трендові матеріали, новітня техніка та меблі.

план розташування меблів

Найбільша і чи не найяскравіша! Вітальня. Тут все довкола максимально наближене до природи. Натуральні зелені та коричневі відтінки, природні матеріали.

скетч вітальні

візуалізація вітальні

Зі світлого дерева змайстровані меблі обідньої зони та зони відпочинку.  Камін викладений керамічними плитами, що фактурою нагадують камінь. Біля нього дизайнер створила місце для дров. Соснові, дубові чи фруктові. Можете уявити який гарний запах гуляє у цих стінах?

візуалізація кухні

Сірі, наче бетон, стіни. Велика кількість вікон, чимало штучнних джерел світла і навіть відблиск язиків полум'я. Все це зробило темний кухонний фартух ще виразнішим, але інтер'єр при цьому своєї легкості та світлості не втратив.

«Я багато зусиль доклала, аби зробити простір раціональним, адже кардинально переплановувати стару будівлю – це великий ризик. Тому я намагалася зробити це кольором та композиційно, а не розвалюючи стіни. Наприклад, кухня переходить в їдальню завдяки обідньому столу. А зону відпочинку, там де телевізор, я поєднала із каміном, через темну панель та полицю, під якою заховані пуфи.»

(с) Юлія Расторгуєва

З'єднує вітальню та кухню з іншими кімнатами коридор. Він світлий і з чималою кількістю шафок. Є велике дзеркало.

візуалізація коридору

Акцентним кольором у цьому проекті є зелений та вся його багата палітра. Забарвлений цим кольором і текстиль спальні. Дизайнер розбавила його місткою коричневою шафою, що зайняла усю стіну, балками та панелями зі світлого дуба.  Ці глибокі кольори добре відтінила стіна, що позаду ліжка. Вона викладена із травертину. Це гірська порода. Родзинкою цієї домівки також можна вважати штори. Всі вони із градієнтом зеленого.

візуалізація спальні

Колір морської хвилі - це теж відтінок зеленого. Тому така ванна кімната – чудове доповнення до загальної картини інтер'єру. А в поєднанні з білою та металево-сірою плиткою – дизайн нагадує роботи художника-мариніста Айвазовського. А тобі схоже?

візуалізація ванної кімнати   візуалізація ванної кімнати

Нестандартне дзеркало, трішки плетених фактурних елементів декору і душ, прихований за скляними дверима. Все це створило затишок у ванній кімнаті. Однак, позмагатися в атмосферності із цим приміщенням може зона відпочинку - балкон. І, здається, він здобуде першість.

скетч лоджії

Фактура дерева під ногами та над головою. Комфортні крісла, створені для затяжних розмов. А особливої атмосфери цій зоні додає зелена панель, створена зі стабілізованого моху.

візуалізація лоджії

Власник цієї затишної домівки – майбутній медик, і більшість часу він проводить за книгами. Тому у кабінеті є місце для цілої бібліотеки, та комфортна канапа, розміщена на подіумі, аби засиджуватися до пізньої ночі. Кольорова гама тут стримана. Багато точкового освітлення. Довкола дерево. І вже традиційно, дизайнерка приховала батареї за дерев’яними екранами.  

візуалізація кабінету

Головною родзинкою цього приміщення стала стіна над робочою зоною. Замовник попросив обіграти його рід діяльності. І так народився такий тематичний малюнок. І це те, що ми називаємо індивідуальним дизайном. Для тебе ми створимо геть інше! Ти лиш звернись ;)

 

Задум дизайнера Юлії Расторгуєвої, архітектором у цьому проекті була Ірина Джусік, контроль команди Polygon Architecture&Design.