НАЗАД

Happiness apartment

72 м²

Львів
ЖК Щастя

Happiness apartment Happiness apartment Happiness apartment Happiness apartment Happiness apartment Happiness apartment Happiness apartment Happiness apartment Happiness apartment Happiness apartment Happiness apartment Happiness apartment Happiness apartment Happiness apartment Happiness apartment Happiness apartment Happiness apartment Happiness apartment Happiness apartment Happiness apartment Happiness apartment Happiness apartment Happiness apartment Happiness apartment Happiness apartment Happiness apartment

Світлий, теплий, стриманий, сучасний та зручний. Багато дерева та м'яких меблів. Саме таким було завдання від замовників для 72 квадратних метрів у Львівській новобудові.  Аби отримати більше простору та місця наші архітектори зробили перепланування, таким чином у помешканні з’явились кухня-вітальня, яка переходить в коридор, дитяча кімната, спальня із гардеробною та велика ванна.

 

 

У цій квартирі домінує білий колір. Ним фарбовані стіни та стелі квартири. Підлога встелена світлим ламінатом та плиткою. Але родзинкою є темна ванна кімната та санвузол. Стиль інтер’єру - мінімалізм, тут ви не знайдете зайвих меблів і декору.  Вхідну зону ми відділили зеленим кольором.

 

 

Кухня-вітальня зроблена в білому кольорі, вітальня максимально затишна: із комфортним диваном і величезним телевізором.

 

 

За одними із дверей у вітальні розташована спальня із гардеробною. Ця кімната розділена на зону робочу та сну. З неї є вихід в господарський гардероб, в якому захований макіяжний столик.

 

 

Оскільки в замовників наразі немає дітей, то дитячу ми створили унісекс. В майбутньому там буде затишно як дівчинці, так і хлопчику. В ній є все необхідне: ліжко у вигляді будиночку, де дитина зможе внизу спати, а зверху гратися, робочий стіл і шафа для одягу. До речі, по всій квартирі ми демонтували радіатори з під вікон  і перенесли їх на стіни, адже в замовників панорамні вікна з неймовірним виглядом на місто.

 

 

У помешканні два санзвули. Перший - ванна кімната. Це найулюбленіша зона замовників. Тут у нас окремо стояча ванна, душ і величезне кругле дзеркало від підлоги до стелі.

 

 

Інший санвузол - менший, але завдяки переплануванню там знайшлося місце на пральну і сушильну машинку, які заховані в шафу.

 

 

Вдалось нам реалізувати побажання замовників, як гадаєте?