НАЗАД

Мати місце: Back home

63,5 м²

Львів
ЖК Бортнянський

Мати місце: Back home Мати місце: Back home Мати місце: Back home Мати місце: Back home Мати місце: Back home Мати місце: Back home Мати місце: Back home Мати місце: Back home Мати місце: Back home Мати місце: Back home Мати місце: Back home Мати місце: Back home Мати місце: Back home Мати місце: Back home Мати місце: Back home Мати місце: Back home Мати місце: Back home Мати місце: Back home

Сноубординг, їзду на гірському велосипеді, туризм і роботу він інколи залишає осторонь. І тоді йому потрібна затишна домівка, в якій знайдеться місце для нього та всього його стафу. Так у нашого чергового замовника з'явилися 63 метри квадратні у новобудові. А в нашої дизайнерки Люди Прокіпчук з'явилася можливість створити інтер'єр у сучасному стилі з елементами лофту. Білі стіни оздоблені штукатуркою під бетон, підлога встелена деревом, а кольорова гама ахроматична.

 

план розташування меблів #back_home


Холостяцька домівка поділена на кімнати. Вхід у кожну з них розташований у коридорі, за дверима прихованого монтажу. Тут також дизайнер розмістила гардероб. В ньому захована пральна і сушильна машинки, аби зекономити місце у ванній.

 

візуалізація коридора


Санвузол у цій квартирі чималенький, адже першочергово їх було два. Об'єднавши їх ми створили ванну кімнату, куди помістили й душ. Зручність душового простору доповнило освітлення, яке може бути як доволі яскравим, так і ледь помітним, аби тут можна було порелаксувати.

 

візуалізація  ванної кімнати


Такі два режими світла власник попросив зробити у всій квартирі, а у спальні побажав додаткові джерела світла біля ліжка, призначені для читання. Також тут ми розташували шафу-купе із матовим склом замість дверей. А до чорних елементів меблевої конструкції «вплели» частину стіни із дверним проходом, перефарбувавши її у чорний.

 

візуалізація  спальні


Біля вікна у цій спальні маємо ще одну скляну перегородку. За нею - зручні крісла, а перед ними – шикарний вигляд, крізь панорамні вікна на львівське життя.


Штукатурку під бетон ми використовували не в одній кімнаті цієї квартири. Однак, тут ми її доповнили бетонними горщиками для вазонів і поєднали із фасадами дерев'яних та матових графітових меблів, а кольоровими акцентами у цьому дизайні стали картини й вазони. І, звісно, чудовий вигляд з вікна.

 

«Не дивлячись на те, що вітальня у нас біло-чорна (ахроматична), вона все одно видається досить затишною для власника і тихою для сусідів. Адже ми змонтували звукоізоляцію з того боку, де буде телевізор і плейстейшн.»

(с) Люда Прокіпчук - дизайнер

 

скетч


У власника цих апартаментів дуже динамічний стиль життя. Він або подорожує, або працює. Тому, від робочої зони вдома – відмовився. Але попросив безліч місць для зберігання, щоб все максимально вдалося приховати. Кухня цю функцію добре виконує. Однак у неї було додаткове завдання від власника.

 

«Вдома, зазвичай, я лише ночую і проводжу ранки суботи та неділі, попиваючи каву на кухні. Тому кухня має бути окрім того, що практичною, то ще й такою, яку б не хотілося покидати.»

(с) власник квартири

 

Аби втілити прохання – ми знесли стіну між кухнею й вітальнею, максимально постаралися не затуляти чималенькі вікна й обладнали приміщення обіднім столом на 6-8 людей, аби цю кухню не хотів покидати не лише власник, але й безліч його друзів, які часто проводять тут час.

А вам пропонуємо провести ще трішки часу над оглядом ще однієї квартири, зробленої для холостяка: Всього вдосталь: Рart apartment.