НАЗАД

Всього вдосталь: Рart apartment

45 м²

Львів

Всього вдосталь: Рart apartment Всього вдосталь: Рart apartment Всього вдосталь: Рart apartment Всього вдосталь: Рart apartment Всього вдосталь: Рart apartment Всього вдосталь: Рart apartment Всього вдосталь: Рart apartment Всього вдосталь: Рart apartment Всього вдосталь: Рart apartment

Як виглядатимуть 45 квадратів для холостяка, який часто подорожує?
 

Julia Rastorguyeva побачила #part_apartment у контрасті між чорним та білим, у лофтовому стилі, з відкритим плануванням (тому ми знесли дві стіни) та з, прихованою у підлозі, системою підігріву і з безліччю місць для зберігання. Саме по цій причині частину стін у цій квартирі замінила шафа г-подібної форми.

 

план приміщення

 

Простір цієї квартири візуально поділений на зони по стелі. У зоні кухні стеля встелена тим же ламінатом, що й підлога. Робоча зона не велика, однак і тут знайшлося місце для акценту – блискучої (у всіх значеннях) витяжки, яка не прихована за фасадами. А ось виділяти місце на повноцінний обідній стіл власник не забажав. Тому, маємо тут барну стійку, що може слугувати і робочим місцем.

Цей простір вливається у зону вітальні. Довкола телевізора маємо сірі фасади шафи, з місцями зберігання, глибиною 35 сантиметрів. Також тут дизайнер вирішила опустити стелю і зашити її гіпсокартоном. У цій конструкції вмонтовані ледь помітні джерела розсіяного світла. А бра над диваном, положення якого можна регулювати, виконує ще й роль декоративного акценту.

 

візуалізація вітальні

 

Таку ж функцію виконує графічне зображення вишиванки на бетоні, що завоювало собі місце на стіні у кухонній зоні й в спальні. Адже решта вільного простору тут дизайнер віддала під місця для зберігання: над ліжком та під ліжком.

 

«В спальню можемо зайти через вхід, який розташований у шафі. І щоб це маленьке за площею приміщення «не тиснуло» на власника – фасади шафи зроблені із обох боків з матового скла. Тому, гардеробна система виглядає як вітрина. Тут не вдасться вчинити гармидар. Все помітять ;)!»

(с) Юлія Расторгуєва – дизайнер

 

Ця шафа починається від вітальні і прямує до дверей коридора. Вона – виконує функцію стіни, за якою розташована спальня.

 

візуалізація спальні

 

Навпроти  дверцят шафи – більші двері. Це вхід до санвузла. Дизайн цієї кімнати виглядає «чистим» і чітко поділеним на зони завдяки чорному та білому кахлю. Матові чи рельєфні темні плити пасують до таких же темних елементів сантехніки.  Виглядає незвично, як і умивальник, довжиною в 1 м.

 

скетч ванної кімнати

 

Для чого такий великий рукомийник? Бо так хотів власник. А ми любимо догоджати. Лише погляньте на наше портфоліо: там сотні втілених бажань наших  замовників!