НАЗАД

Мова дизайну: Java apartment

67 м²

Львів

  • Мова дизайну: Java apartment
  • Мова дизайну: Java apartment
  • Мова дизайну: Java apartment
  • Мова дизайну: Java apartment
  • Мова дизайну: Java apartment
  • Мова дизайну: Java apartment
  • Мова дизайну: Java apartment
  • Мова дизайну: Java apartment
  • Мова дизайну: Java apartment
  • Мова дизайну: Java apartment
  • Мова дизайну: Java apartment
  • Мова дизайну: Java apartment
  • Мова дизайну: Java apartment
  • Мова дизайну: Java apartment
  • Мова дизайну: Java apartment
  • Мова дизайну: Java apartment
  • Мова дизайну: Java apartment
  • Мова дизайну: Java apartment
  • Мова дизайну: Java apartment
  • Мова дизайну: Java apartment
  • Мова дизайну: Java apartment
  • Мова дизайну: Java apartment
  • Мова дизайну: Java apartment
  • Мова дизайну: Java apartment
Мова дизайну: Java apartment Мова дизайну: Java apartment Мова дизайну: Java apartment Мова дизайну: Java apartment Мова дизайну: Java apartment Мова дизайну: Java apartment Мова дизайну: Java apartment Мова дизайну: Java apartment Мова дизайну: Java apartment Мова дизайну: Java apartment Мова дизайну: Java apartment Мова дизайну: Java apartment Мова дизайну: Java apartment Мова дизайну: Java apartment Мова дизайну: Java apartment Мова дизайну: Java apartment Мова дизайну: Java apartment Мова дизайну: Java apartment Мова дизайну: Java apartment Мова дизайну: Java apartment Мова дизайну: Java apartment Мова дизайну: Java apartment Мова дизайну: Java apartment Мова дизайну: Java apartment

Ми знайшли спільну мову із ще однією сім’єю. Тепер молода пара та трирічна крихітка Юля живуть у 67 квадратних метрах із дизайном у сучасному стилі від нашої команди. Ми створили для них світлу і затишну домівку, яка приречена зробити їхнє життя комфортним, а емоції – позитивними.

Головним завданням для нашого архітектора Iryna Dzhus було створити велику зону, де б сім’я могла проводити безліч часу, але разом з тим, залишити вдосталь місця для двох окремих спалень та розділеного санвузла, аби кожному із членів сім’ї було зручно. Для цього ми декілька разів переплановували помешкання і в кінцевому результаті понад 50 % стін довелося демонтувати та побудувати заново.

 

план розташування меблів


Відтак, з’явився відкритий простір, який поєднує кухню, обідню зону, вітальню та лоджію. Кожна із зон розділена візуально меблями, а балкон прихований за скляними розсувними дверцями. Тут також є комфортний столик, який із кавового трансформується у додаткове робоче місце.

 

фото балкону


По іншу сторону цього прямокутного open space ми розмістили кухню.

 

«Замовники переймалися, що в цю зону, із чорними матовими фасадами та фасадам із темного дерева, не потраплятиме природне світло, тому вони попросив додали на одну зі стін дзеркальні вставки, які відбиватимуть сонячне проміння. Елементи такої ж форми, як цегляна кладка на цій же стіні. Це теж побажання власників, адже вони хотіли, щоб їхня кухня нагадувала інтер’єр львівської кав’ярні чи ресторану. З тієї ж причини я додала дерев’яні балки на стелі, темні металеві люстри та фітопанель з автоматичним поливом. Останнє дизайнерське рішення також грає роль кольорового акценту та візуальної перегородки між цією зоною та вітальнею. Я поєднала все це на візуалізаціях, замовникам сподобалося і ми успішно втілили задум!»

Julia Rastorgyeva - дизайнер


візуалізація кухніВізуалізація кухні у проекті "Мова дизайну: Java apartment"

фото реалізованої кухні

Фото реалізації кухні у проекті "Мова дизайну: Java apartment"


Також кухню прикрасили практичні елементи: монолітна стільниця та умивальник із білого штучного каменю (через відсутність стиків, бруд та волога просто не мають можливості накопичуватися), фартух із цегли, що зашитий спеціальним склом (легко миється і стильно виглядає), кольорова підсвітка та сучасні меблі обідньої зони. Пара стільців – жовтого кольору – розбавляють загальну стриману палітру кухні та перегукується із подушками, що у вітальні. Інша пара сидінь чудово пасує до м’якої частини.
 

фото вітальні


Окрім подушок, у цій зоні чимало яскравих вкраплень. Насичений зелений віжтінок стабілізованого моху над диваном, елементи жовтого та охри, що видніється у лоджії. Тому, текстиль цієї частини кімнати нейтральних сіро-коричневих відтінків, а стіни – білі, аби не перевантажувати простір. Цього ж кольору світло на стелі й техніка: кондиціонер та проектор. До речі, без останнього елементу – нікуди, адже господар квартири любить відпочивати, граючи відеоігри. Одна з улюблених - Heroes III. Скріншоти з покрокової стратегії він, навіть, розмістив у коридорі.
 

фото коридору


Рамки розміщені на акцентній площині жовтого кольору. Решта стін, дверей, конструкції гардеробу – білого кольору, аби простір здавався більш просторим. До речі, про двері.

 

«У цій квартирі доволі дрібно поділені кімнати і усі входи в них розташовані у коридорі. Саме тому, ми маємо нестандартного розміру двері. І також, щоб під'єднати пральну машинку довелося змінювати дверну коробку!»

Roman Verbischuk – керівник проекту та співзасновник компанії


Однак, усе вдалося і тепер ванна має такий вигляд.

 

фото ванної кімнати


Величезна душова, фактично без піддона, прихована за скляними дверима. Стіни та підлога облицьовані керамічною плиткою, що нагадує дерево та кахлем, що виконаний у техніці печворк. Вбиральня сконструйована у тому ж стилі, тому попри стіну, що розмежовує ці дві кімнати, вони виглядають одним цілим.

 

фото вбиральні


Тотожними у цьому проекті також є візуалізація та фото реалізації спальні.

Задум:

скетч спальні
Візуалізація:

візуалізація спальні

Фото реалізації:

фото спальні
 

Невеликих розмірів кімната змогла вмістити у собі дві білосніжні шафи, не маленьке ліжко та робоче місце, яке виділене окремим світлом та дерев’яними конструкціями. До слова, у спальній немало меблів та фактур: дерев’яні полиці та панелі, шафи з МДФ, металеві джерела світла, шкіряне крісло та приємний коричневий текстиль підголів’я ліжка та штор. Однак, через велику кількість точкового світла та природного і білий колір стін та шаф – кімната є просторою та затишною.
 

А тепер оцінімо іншу спальню за цими ж критеріями.

 

фото дитячої

 

Ця кімната суттєво відрізняється від загального стилю квартири, адже тут повинно бути комфортно маленькій дівчинці. З яскраво-зеленої шафи легко діставати одяг, по білих сходинках комфортно топати з першого поверху ліжка на другий, де можна безпечно погратися, завдяки білій сітці. Також під сходинками та під ліжком – чимало місця для іграшок. А якщо вони набриднуть – дизайнер передбачила для первістка можливість помалювати за столиком чи прямісінько на стіні. А також дизайнерка обладнала кімнату кріслом-гойдалкою, на якому приємно засинати в обіймах мамусі чи татуся.

 

фото дитячої кімнати


Реалізація цього об’єкту тривала декілька місяців, але тепер, ця квартира декілька десятків років тішитиме своїх власників, адже вона «зшита» на замовлення, ніби сукня от-котюр. «Зверстана» під замовників, як сайт від топових студій веб-дизайну. І задоволення власників від такого індивідуального підходу до ремонту не приховати. А вам не бракує такої радості? Радо допоможемо!

Julia Rastorgyeva - дизайнер Dzhus Iryna - архітектор