НАЗАД

Потонути у затишку: Sea house

90 м²

Київ
вул. Михайла Донця

  • Потонути у затишку: Sea house
  • Потонути у затишку: Sea house
  • Потонути у затишку: Sea house
  • Потонути у затишку: Sea house
  • Потонути у затишку: Sea house
  • Потонути у затишку: Sea house
  • Потонути у затишку: Sea house
  • Потонути у затишку: Sea house
  • Потонути у затишку: Sea house
  • Потонути у затишку: Sea house
  • Потонути у затишку: Sea house
  • Потонути у затишку: Sea house
Потонути у затишку: Sea house Потонути у затишку: Sea house Потонути у затишку: Sea house Потонути у затишку: Sea house Потонути у затишку: Sea house Потонути у затишку: Sea house Потонути у затишку: Sea house Потонути у затишку: Sea house Потонути у затишку: Sea house Потонути у затишку: Sea house Потонути у затишку: Sea house Потонути у затишку: Sea house

Квартира в якій, здається, навіть, пахне морем. І єдине чого бракує, у цьому синьо-бежевому інтер'єрі, це піску, розбавленого дрібними мушлями. Ось такий настрій на площі 90 квадратів #sea_house, які створила Julia Rastorguyeva. Цей проект, виконаний у сучасному стилі, наповнений цікавими дизайнерськими рішеннями, і ми розповімо про кожне. Але спершу найголовніше – планування.
 

план розташування меблів у #sea_house від polygon


«Маємо особливе планування на цьому об’єкті. Оскільки квартира має форму не прямокутника, як зазвичай, а багатокутника. Тут чимало кривих ліній, які утворили велику кількість неправильних кутів. А це потребує нестандартних рішень у плануванні. Як, наприклад, телевізійна зона!»

(с) Юлія Разторгуєва - дизайнер


З неї й почнемо. Вона розташована у частині open space – вітальні.

 

візуалізація вітальні у #sea_house від polygon

 

Стеля цього приміщення трішки опущена за допомогою гіпсокартонної конструкції. В ній приховане освітлення двох типів: точкове і діодна стрічка. Останнє джерело світла підсвічує 3-D шпалери від компанії «Arte», підкреслюючи об’ємність їхніх бежевих ліній.

Ще одна конструкція із гіпсокартону забарвлено у блакитний. На неї кріпляться меблі і техніка, також вона служить перегородкою з коридором і додатковою нішею з полицями.

Текстиль цієї частини квартири підібраний із сірої монохромної палітри кольорів, з якої яскраво виділяються подушки. Ще одним кольоровим акцентом тут є сині тумби. Такі ж використанні й на кухні.

 

візуалізація кухні у #sea_house від polygon


Меблі цієї зони будуть зроблені на замовлення. Вони створені у доволі класичному стилі, завдяки використанню ручок у формі кулі та буазері – елементи на фасаді меблів. Кухонний фартух викладений плиткою з дрібним геометричним орнаментом, що грамотно вписується у загальну концепцію кольору приміщення.

 

візуалізація кухні у #sea_house від polygon

 

Також у вмеблюванні кухні присутні дерев'яні панелі та полиці. Цей же матеріал дизайнер використала і для барної стійки і для круглого обіднього столу, який розташований на фоні стіни, оздобленою плиткою українського виробника, що фактурою нагадує камінь. До речі, він слугує і покриттям підлоги коридору.

 

візуалізація гостьової спальні у #sea_house від polygon


А це гостьова спальня. Тут дизайнер використала такий самий метод: підлога та частина стін мають тотожне покриття. Це ламінат. Також присутні об’ємні шпалери. Корпусні білі меблі – шафи та робочий стіл, робитимуть на замовлення. А ось один з улюблених світильників дизайнерки можна придбати в італійської фабрики «FLOS». Він дозволяє не лише підсвітити необхідну зону, але й наділити її акцентом.

Переходимо до головної спальні?

 

візуалізація спальні у #sea_house від polygon

 

15 квадратних метрів вмістилися у стіни, що нагадують ромб. До однієї з них – обшитої чотирма широкими дерев’яними та вужчими м'якими панелями - прилягає ліжко із великою та м’якою спинкою. Навпроти розташований туалетний столик, що також слугує робочим місцем і буде шафа. Її немає на скетчі, однак, ви можете її побачити на візуалізаціях, вище. Шафа невелика, адже у спальні є гардероб.

 

скетчі спальні у #sea_house від polygon

 

Решту квадратних метрів квартири це санвузол. Він розділений на чималеньку туалетну кімнату (2,5 м2) з умивальником, широчезним дзеркалом та прихованою тумбою для побутової хімії чи ще якихось дрібниць.

 

скетчі санвузла у #sea_house від polygon

 

Кольорова гама ванної кімнати перегукується із вбиральнею. Щоправда, тут довкола плитка. Однотонну білу та блакитну, як і в туалеті, доповнюють вставки вже знайомого нам кахлю із ненав’язливим геометричним візерунком. Зауважте, що уся плитка глянцева та рельєфна. Таку ж цікаву нерівність спостерігаємо на тумбі з керамічним умивальником.

 

Нестандартна, завдяки складній формі, квартира розташована у Києві. І попри відстань та нетипове планування об’єкта – ми впоралися! Зараз об'єкт на стадії ремонту. Тому, ви точно побачите його фінішну пряму!

Атмосферна та стильна робота дизайнера Julia Rastorguyeva та дружньої команди Polygon Architecture&Design