НАЗАД

Лофт. Без сумніву лофт. Реалізація

72,5 м²

Львів

Лофт. Без сумніву лофт. Реалізований проєкт Лофт. Без сумніву лофт. Реалізація Лофт. Без сумніву лофт. Реалізація Лофт. Без сумніву лофт. Реалізація Лофт. Без сумніву лофт. Реалізація Лофт. Без сумніву лофт. Реалізація Лофт. Без сумніву лофт. Реалізація Лофт. Без сумніву лофт. Реалізація Лофт. Без сумніву лофт. Реалізація Лофт. Без сумніву лофт. Реалізація Лофт. Без сумніву лофт. Реалізація Лофт. Без сумніву лофт. Реалізація Лофт. Без сумніву лофт. Реалізація Лофт. Без сумніву лофт. Реалізація

Ліжко під стелею, душова у спальні та австрійський п'єц замість звичного рукомийника. А вікна. Вікна заввишки майже, як висота стелі - 3,6 м.

Ми не втомимося казати, що старий фонд — це виклик, який хочемо приймати знову і знову. Цього разу наша команда розробила та реалізувала проєкт у центрі Львова, площею 72,5 м². Аби втілити задум нам довелося демонтувати усі перегородки у квартирі та змурувати частину з них заново.

 

планування квартири, план розташування меблів

Окраса цього інтер'єру — його стиль. Лофт у всій красі. Під штукатуркою ми виявили “харизматичну” австрійську цеглу, її не можна приховувати від світу, тому у вітальні ми й не стали цього робити.

 

фотографія вітальні

фото вітальні

візуалізація вітальні

візуалізація вітальні

 

Команда створила просторе приміщення кухні та вітальні й додали цікаві сходи-полиці, які допомагають піднятися на другий поверх, де дизайнерка організувала додаткове спальне місце, оскільки висота стелі це дозволяє. З цієї ж причини ми використали чорні матові світильники на довгих шнурах.

 

фотографія кухні

фото кухні

візуалізація кухні

візуалізація кухні


Під імпровізованим другим поверхом розташована зона приготування їжі з кухонним островом. Він також служить місцем для споживання їжі.
 

Ви побачили додаткове спальне місце, а тепер розглянемо в деталях основне. Білі тони стін та меблів цього приміщення перегукуються зі світлою плиткою. Адже, у спальню інтегрована душова кімната. Ця крута ідея належить власнику квартири. Зона виділена рельєфною плиткою, нагадує хвилі. Навпроти душу — умивальник. Власне, це реставрований кахель п'єцу, що раніше стояв у вітальні, але більше не міг виконувати свою пряму функцію. Але ж історія може мати продовження. Тепер він — елемент вмеблювання — тумба під умивальник та для зберігання.

 

візуалізація

візуалізація спальні

фото спальні
фото спальні


До перепланування санвузол був розташований майже посередині квартири, що було геть не зручно. А тепер він розділений, і якщо душова у нас безпосередньо у спальні, то двері до вбиральні розташовані у коридорі.

 

фото коридору

фото коридору


Щоб додати природного світла у доволі темне приміщення вхідної групи — частину стіни в спальні, яка межує з коридором, ми виклали склоблоками. У вхідній зоні за цупкою шторою розміщена шафа з технічним устаткуванням. Зверху, праворуч від входу, ми передбачили нішу для зберігання речей, які знадобляться власнику рідко. Дістатися до неї допоможе драбина.

 

візуалізація коридору

візуалізація коридору

 

Загалом в інтер'єрі дизайнерка використала багато дерева з грубою й чіткою текстурою, є бетонні поверхні й чимало автентичних елементів. Такі як цегла, чи двері. Адже всі старенькі двері ми змогли залишити, відреставрувавши їх.


Чимало відреставрованих елементів містить наш ще один проєкт, і він теж вже на фінальній стадії реалізації - #kopernyk_apartment

*фото для публікацї ми взяли з сайту Airbnb