НАЗАД

Реалізація: Confident grey

98 м²

Львів

Реалізація: Confident grey Реалізація: Confident grey Реалізація: Confident grey Реалізація: Confident grey Реалізація: Confident grey Реалізація: Confident grey Реалізація: Confident grey Реалізація: Confident grey Реалізація: Confident grey Реалізація: Confident grey Реалізація: Confident grey Реалізація: Confident grey Реалізація: Confident grey Реалізація: Confident grey Реалізація: Confident grey Реалізація: Confident grey Реалізація: Confident grey Реалізація: Confident grey Реалізація: Confident grey Реалізація: Confident grey Реалізація: Confident grey Реалізація: Confident grey Реалізація: Confident grey Реалізація: Confident grey Реалізація: Confident grey Реалізація: Confident grey

Майже 98 квадратних метрів у львівській новобудові дизайнерка виконала у стриманому сучасному стилі. Дизайн розроблений для молодої та енергійної сімейної пари, яка не полюбляє довго сидіти на одному місці. Саме тому, ми отримали «зелене світло» для сміливих ідей й стильних рішень і перепланували помешкання, а тоді наповнили його нестандартним дизайном.

 

 

Площа вітальні, вхідної групи, зони кухні та обідньої зони - плавно розтікається по периметру відкритого простору. Колір стін, використання прихованого плінтуса та дверей прихованого монтажу, робить ці переходи між локаціями непомітними. У свою чергу, зміну зон підкреслює матеріал підлоги.

 

    фото коридору

 

Коридор – окреслений цілісним наливним покриттям. Тут мінімалістична вішалка для верхнього одягу, дзеркало без рам, зате з підсвіткою. Також маємо розсіяне світло на стелі, воно проводжає до кімнати, яку встеляє дерево теплого відтінку. Матеріал пасує до решти як яскравих, так і глибоких тонів текстилю: штор, килима та дивану. Ці предмети комфорту доповнюють дизайнерські глянцеві елементи: журнальний столик та широкоформатна плитка з фактурою мармуру, що виділяє тб-зону.

 

 

Вітальня межує із ще однією відпочинковою та обідньою зонами. Вони розташовані по інший бік полиць, що виконані зі шпону. Цей же матеріал на стелі та в конструкції зони відпочинку біля вікна. Ця локація перегукується з вітальнею. М’яка частина таких же відтінків, матеріал барної стійки нагадує стіну позаду телевізора, а тонкі металеві елементи світильників мають схожість із настінним освітленням гостьової.

 

візуалізація обідньої зони                                                                                    фото обідньої зони       

 

«Підлога та фартух виконані у техніці терраццо і всі ці дрібні елементи та ніжні кольори обрамлені матовими темними фасадами кухні. Вони пасують до тону стіни, в яку вмонтовані непомітні двері. За ними – комірка.»

 

   візуалізація кухні                                                                                                    фото кухні

 

Ще одні двері у кухні ведуть на терасу. Лаунж-зона підтримує інтер’єр помешкання. Вона доповнена комфортними меблями та виглядом з вікна. Там видніється чудова прикраса міста – гора Високий замок, що височіє над парком.

 

фото тераси

 

Однак, є приміщення, що позмагається у категорії затишку із цією терасою. Це - спальня. Приємного кольору стіни у цій кімнаті не обтяжені додатковими фасадами. Адже тут маємо гардероб, що обмежений акуратними дерев’яними ламелями. Приліжкові тумби теж позбавлені масивності. А ось ліжко… Воно має право займати стільки площі, адже створене для відпочинку, його власників.

 

 

А коли людина сповнена сил, то й працюється краще. І щоб наснагу не втратити дорогою на роботу, у квартир є кабінет. Робоча зона виділена шпонованими меблями та панелями. Тут все лаконічно та виважено, навіть дизайнерський радіатор непомітно доповнює приміщення функціоналом. Ця кімната повністю підтримує загальний дизайн. І навіть імітація мармуру присутня на полицях.

 

 

Цікава фактура знайшла своє місце і на плитці, якою оздоблена ванна. Її доповнює стильна сантехніка, елементи меблів із шпону та добре підібране вмонтоване освітлення.