НАЗАД

Знайти місце для всього: This house

61 м²

Львів
ЖК ЛІНКОЛЬН

  • Знайти місце для всього: This house
  • Знайти місце для всього: This house
  • Знайти місце для всього: This house
  • Знайти місце для всього: This house
  • Знайти місце для всього: This house
  • Знайти місце для всього: This house
  • Знайти місце для всього: This house
  • Знайти місце для всього: This house
  • Знайти місце для всього: This house
  • Знайти місце для всього: This house
  • Знайти місце для всього: This house
  • Знайти місце для всього: This house
  • Знайти місце для всього: This house
  • Знайти місце для всього: This house
  • Знайти місце для всього: This house
  • Знайти місце для всього: This house
  • Знайти місце для всього: This house
  • Знайти місце для всього: This house
  • Знайти місце для всього: This house
  • Знайти місце для всього: This house
  • Знайти місце для всього: This house
  • Знайти місце для всього: This house
  • Знайти місце для всього: This house
  • Знайти місце для всього: This house
Знайти місце для всього: This house Знайти місце для всього: This house Знайти місце для всього: This house Знайти місце для всього: This house Знайти місце для всього: This house Знайти місце для всього: This house Знайти місце для всього: This house Знайти місце для всього: This house Знайти місце для всього: This house Знайти місце для всього: This house Знайти місце для всього: This house Знайти місце для всього: This house Знайти місце для всього: This house Знайти місце для всього: This house Знайти місце для всього: This house Знайти місце для всього: This house Знайти місце для всього: This house Знайти місце для всього: This house Знайти місце для всього: This house Знайти місце для всього: This house Знайти місце для всього: This house Знайти місце для всього: This house Знайти місце для всього: This house Знайти місце для всього: This house

Вони не проводять багато часу вдома, бо люблять активний спосіб життя, але хочуть щодня повертатися до своєї домівки із задоволенням і відчуттям, що вона створена саме для них. Наразі, молода сім’я складається із трьох львів’ян. Однак, подружжя не заперечує, що згодом їх стане більше. І на 60 м2 комфортно має бути кожному. Тому, дизайнер Eugenia Kudrya вирішила створити для сім’ї світлий інтер’єр у сучасному мінімалістичному стилі, який вражатиме своєю ергономічністю та стилем.

 

план розташування меблів


Коли у квартирі, де має жити сім’я, всього 61,5 м², то розмінюватися на стіни – злочин. Однак, розділяти зони теж потрібно.

У цьому проекті open space об’єднує в собі три зони. Вони поєднані між собою жовтим акцентним кольором та світлою підлогою.
 

візуалізація кухні

візуалізація вітальня

 

«Вітальню та кухню ми розмежували ламелями зі світлого дерева, крізь які видно обидва приміщення. Окрім того, зони розділені й кольорами. Темний диван, штори та шпалери вітальні є чудовою протилежністю світлих стін та деяких меблів кухні. А стосовно третьої зони – коридору – то він відмежований іншим покриттям підлоги – плиткою, та самим плануванням. Адже передпокій у цій квартирі має вузьку форму, що нагадує літеру «г» !»

(с) Євгенія Кудря – дизайнер


Коридор замовники попросили зробити згустком функціоналу, адже саме у його шафах має поміститися уся техніка та одяг. Тому, дизайнер запроектувала меблі, що тягнуться від підлоги до стелі - для першого, й нішу із гачками для верхнього одягу та окремий гардероб - для другого. Усі конструкції із білого МДФ і виготовлені на замовлення. Адже важливо було підібрати для цього вузького приміщення таке вмеблювання, яке б не забирало зайвої уваги та сантиметрів.

 

скетчі коридора


Одні з дверей, що в коридорі, ведуть до дитячої. Ця кімната перший час буде особистим простором лише для одного малюка, але вже через декілька років, первісток ділитиме простір із братиком чи сестричкою. Тому, перед дизайнером стояло завдання розробити дизайн кімнати, яка би була комфортною і красивою для діток різного віку і статі.
За основу дизайнер обрала білий колір. Поєднати це приміщення із рештою кімнат вдалося завдяки використанню вставок світлого дерева у конструкціях меблів та шведської стінки. Акцентом, який зорово зігріватиме цю кімнату, є жовтий колір, а відтінок морської хвилі зробить її цікавішою.

 

візуалізація дитячої кіманти


До ще однієї спальні – дорослої, потрапити можна через двері, що у вітальні. Ці покої невеликі. Всього 8 м², тому власники вирішили відмовитися від певних меблів. Приліжкова тумба одна, її доповнює невеличкий комод та підвісна конструкція над ліжком (їх глибина лише 40 см, тому вона є майже непомітною, коли лежиш на ліжку). Робочого місця теж немає – воно розміщене на балконі. Однак, у цій кімнаті залишилося море місця для відпочинку, тут, навіть, монохромна кольорова гама використана, аби нічого не відволікало.

 

візуалізація спальні


Немає у цих покоях і туалетного столика. Його перемістили у ванну кімнату. Для цього санвузол, окрім усієї необхідної сантехніки, обладнали широким дзеркалом із комфортною підсвіткою та чималою кількістю поличок зі світлого дерева для косметики.
 

«У санвузлі я сконструювала шафку з полицями. Вона над ванною. Цю нішу ми облицюємо плиткою, якою вкриті стіни цього приміщення. Тому, полиці виглядають цілісно і ванна кімната не виглядає, як бібліотека!»

(с) Євгенія Кудря – дизайнер


візуалізація ванної кімнати


 

Дизай #this_house створила Eugenia Kudrya. Архітектор цього проекту Maryna Klochanyk.