MECHNYKOVA APARTMENT

133 sq.m, Lviv

CONCEPT

 

Дворівневе помешкання площею 133 квадратних метри знайшло собі місце у львівській новобудові. Нам вдалося підкреслити шарм двоповерхового помешкання та створити сучасний мінімалістиний інтер’єр.

 

 

 

“ЗАВЖДИ прагну створювати інтер'єри, які будуть не лише красивими, але й практичними та комфортними для життя. У цьому проєкті я хотіла створити атмосферу сучасного мінімалізму, яка буде одночасно елегантною та затишною.

Використала чорний та білий кольори, які є основою мінімалістичного стилю. Дерев'яні поверхні додають інтер'єру теплоти та затишку. Прямі лінії та мінімум декору створюють відчуття простору та легкості.

 

ДИЗАЙНЕРКА ПРОЄКТУ MECHNYKOVA APARTMENT

“НАМ ПОДОБАЄТЬСЯ, коли в дизайні багато відкритого простору і використані нейтральні кольори, текстури каменю, бетону й дерева. Хочеться побачити щось в міру строге, проте цікаве - з невеликою кількістю декору, який буде ключовим та вдалим акцентом в інтер'єрі.

 

ЗАМОВНИЦЯ

PLANNING

 

Щоб зберегти об’єм приміщень та квартири в цілому, робили перепланування. Тепер маємо максимально збалансований простір в кожній кімнаті, який сповнений своєю функціональністю.

НА ПЕРШОМУ ПОВЕРСІ МАЄМО ЗОНУ ПРИХОЖОЇ, КУХНЮ-ВІТАЛЬНЮ - НАЧЕ ОДИН ВЕЛИКИЙ ПРОСТІР, НЕВЕЛИКУ ДУШОВУ КІМНАТУ ТА БАЛКОН, ДЕ МОЖНА РОЗСЛАБИТИСЬ.

ДРУГИЙ ПОВЕРХ РОЗМІСТИВ ДВІ СПАЛЬНІ, ДВА САНВУЗЛИ ТА РОБОЧУ ЗОНУ - КАБІНЕТ.

VISUALIZATION

 

Об'єднаний простір кухні та вітальні вражає своєю площею. Чорно-біла гама та дерев'яні поверхні — приємне мінімалістичне поєднання.

Інтер`єр повністю створений для своїх власників, і це відчувається в усіх рішеннях, як в планувальних, так і дизайнерських. Приховані двері, тіньовий шов, прямі лінії та відсутність декорів ідеально передають настрій помешкання.

 

На першому рівні квартири багато простору все як хотіли наші замовники. У кухні підлога встелена вологостійким мікроцементом.  Кухонний фартух та барна стійка виготовлені під замовлення.

Простір під сходами, які ведуть на другий поверх, ми використали теж. Там розмістили шафу та базу для пилососа.

Якщо вам цікаво, який вигляд має спокій, просто подивіться на спальню. Графітова гама кольорів створює відчуття комфорту й затишку.

 

 

 

 

Одразу з кімнати є вихід в один із санвузлів.

Його використовуватимуть лише замовники, а отже так зберігатиметься приватність цієї зони.

В санвузлі бачимо окрему стоячу велику ванну це було одним із побажанням нашої замовниці. Підлога та стіни вкриті мікроцементом. Ця зона має стриманий вигляд, з ненав'язливими рішеннями та мінімальним декором.

 

Інші санвузли не вибиваються із загального дизайну квартири. 

Тут теж зберігатиметься лише все необхідне, щоб не було зайвого візуального шуму.

Якщо кімната дорослих була в графітових тонах, про дитячу кімнату так не скажеш. Вона виконана у світлих відтінках і це єдине, що відрізняє цю зону від інших кімнат.

Тут зручно розташувались ліжечко від українського бренду, робочий стіл та шафа.

І не менш важливе місце кабінет.

Замовники більшість часу працюють із дому, тому у цій зоні все створене для продуктивної праці. І обов’язково два робочих місця для нього та для неї. Необхідно було облаштувати простір не лише для ПК, але й для паперової роботи: із місцем для планерів, канцелярії та приладдям для малювання.

І показуємо балкон. Розмістили там вуличний столик і крісла, щоб замовники або їхні гості могли перепочити і насолодитись краєвидами міста.

 

 

 

НАД ПРОЄКТОМПРАЦЮВАЛИ

Olha Lysiuk

Olha Lysiuk

Creative Director & Designer
Iryna Grodsik

Iryna Grodsik

Interior Designer
Roman Verbischuk

Roman Verbischuk

Founder & Architect
Mykhailo Puto

Mykhailo Puto

Implementation Manager
Maryna Shanaida

Maryna Shanaida

Interior Architect & Designer
Vasyl Yarema

Vasyl Yarema

Interior Designer

POLY
НА ЗВʼЯЗКУ

ВАША ЗАЯВКА УСПІШНО ПРИЙНЯТА!
ОЧІКУЙТЕ НА ДЗВІНОК