OFFICE 304

110 sq.m, Lviv

CONCEPT

 

Як і наш клієнт, ми вважаємо, що робоче приміщення повинне бути зручним і стильним, аби підтримувати позитив працівників і завжди мотивувати їх до роботи. 

Цей проєкт, сповнений цікавими результатами і рішеннями, полюбився багатьом! Яскраві акценти та зручне зонування - що може бути краще?


 

“Я СТАВИЛА перед собою завдання зробити офіс світлим і просторим, але водночас додати кольору, який би створював атмосферу та настрій. Також працювала над тим, щоб зробити офіс зручним та комфортним, як для працівників (які там перебувають весь день), так і для відвідувачів (клієнтів, контрагентів, гостей).

 

ДИЗАЙНЕРКА ПРОЄКТУ 304 OFFICE

“МИ ХОЧЕМО побачити стильні рішення в дизайні і готові до пропозицій дизайнерів, але водночас залишаємо чіткий запит. Необхідно збільшити санвузли, розробити зонування простору на робочу зону, кабінет директора, мітинг-рум та відпочинкову зону. Важливо продумати систему примусової вентиляції та грамотно сховати установку. Підлогу постелити на підлогу мармолеум, спроєктувати кухню глибокого синього кольору.

 

ЗАМОВНИК

PLANNING

 

Якщо говорити про планування, то важливо зауважити, що приміщення мало два входи. Нашою пропозицією було прибрати один вхід, бо це б негативно впливало на зонування простору.

На зображенні нижче ви можете побачити вже кінцевий варіант розміщення різних кабінетів та кімнат.

В ПРИМІЩЕННІ РОЗМІСТИЛИ РЕЛАКС-ЗОНУ ПРИ ВХОДІ, МІТИНГ-РУМ, ВЕЛИКИЙ РОБОЧИЙ ПРОСТІР ТА КАБІНЕТ ДИРЕКТОРА. ДЛЯ ЗРУЧНОСТІ ПЕРЕДБАЧИЛИ ТАКОЖ КУХНЮ ТА ДВА САНВУЗЛИ.

ПРИБРАЛИ ОДИН ВХІД, БО ЦЕ Б НЕГАТИВНО ВПЛИВАЛО НА ЗОНУВАННЯ ПРОСТОРУ.

ЗМЕНШИЛИ КІЛЬКІСТЬ РОБОЧИХ МІСЦЬ З 20 ДО 16.

VISUALIZATIONS

 


Перед нами були поставленні чіткі завдання по дизайну, але давайте по порядку і почнімо із робочої зони.

Важливим рішенням було зменшення робочих місць з 20 до 16. Над цим довго роздумував та, зрештою, прийняв замовник. Завдяки цьому вдасться забезпечити комфортні проходи, відстані між столами та ширину/довжину робочого столу.

На вікнах - жалюзі, щоб зберігати світловий баланс в приміщенні.

Також зробили акцентною стіну, яка починається у робочій зоні і закінчується у мітинг-румі, теплого теракотового кольору.

Завдяки цьому, складається враження об‘єднаного простору.

 

Кольорове скло у кабінеті директора та мітинг-румі - створює акценти, які доволі м‘яко працюють через прозорість скла і додають візуального тепла.

Крім цього, в кабінеті директора розмістили невеликий стіл, у якому поміститься найнеобхідніше. Це зменшить візуальний шум зайвих речей під час роботи.

 

 

Але відпочинок ніхто не скасовував!

Релакс-зона при вході, відділена шторою на карнизі, додає текстурності та створює затишок. 

Так само як і використання інфографіки та мотиваційних фраз на стінах. Не об’ємними led-буквами з підсвіткою, а власне написи на стінах поверх фінішного покриття - для мотивації працівників. Вони є навіть на кухні.

Кухня в кольорах згідно запиту клієнта - глибокого синього кольору. Передбачили тут вмонтовану необхідну техніку та закриті шафки, щоб не було візуального шуму.

 

 

 

 

Настрій в мітинг-румі теж зберігається. В такому приміщенні, проводити важливі наради буде точно одним задоволенням.

І особливість цього офісу - led-проводи на стелі у вигляді хаотично намотаних кіл. Візуально об‘єднує простір і гарно працює з маскуванням вентиляційних систем стелі.

Ще одним завданням було збільшити санвузли. З цим ми чудово впоралися.

Притримуючись загального стилю, додали там кольорів та малюнків.  

НАД ПРОЄКТОМПРАЦЮВАЛИ

Roman Verbischuk

Roman Verbischuk

Founder & Architect
Mykhailo Puto

Mykhailo Puto

Implementation Manager
Vasyl Yarema

Vasyl Yarema

Interior Designer
Anastasia Frolova

Anastasia Frolova

Interior Architect & Designer

POLY
НА ЗВʼЯЗКУ

ВАША ЗАЯВКА УСПІШНО ПРИЙНЯТА!
ОЧІКУЙТЕ НА ДЗВІНОК